Region

Svet

Nije Tango: Da li znate kako se zove prva pesma Milice Pavlović? (VIDEO)

Milica Pavlović, jedna od najpopularnijih pop zvezda na domaćoj sceni. Iako mnogi misle da se proslavila pesmom "Tango" 2012. godine, postoji jedna numera koju je mlada pevači snimila davne 2010. godine. 

Nije Tango: Da li znate kako se zove prva pesma Milice Pavlović?  (VIDEO) Foto: YouTube Printscreen/Pink TVU pitanju je pesma "Dođi", koju Milica Pavlović koju je izvela davne 2010. godine na Radijskom festivalu.

Sa svojim neodoljivim vokalom i zaraznom energijom, Milica je još u "Zvezdama Granda" pokazala  da je spremna da osvoji scenu i postane jedna od najomiljenijih pevačica. 

Pesma "Tango", pronašla je put do srca publike i nije samo pesma, već i simbol početka jedne izuzetne karijere koja je nastavila da se razvija i raste, ostavljajući neizbrisiv trag u srpskoj muzičkoj industriji. Milica je u 2022. godini izdala novi album pod nazivom "Posesivna bivša" na kojoj su se izdvojile upravo naslovna numera, "Provereno",  "Lav" i druge. Samo godinu dana kasnije izdaje još jedan album pod nazivom "Kučketina". 

Kako vam zvuči Milica na samom početku?Slične vesti: ​Sara Reljić otkrila blam koji je doživela na nastupu: Prišao mi je dečko i rekao... (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>