Region

Svet

Jelena Karleuša i Milica Pavlović snimaju duet!

Jelena Karleuša i Milica Pavlović snimaju duet! Njih dve srele su se na letu tokom vikenda, a kako tvrde prisutni, dogovarale su pesmu koju će uskoro snimiti.

Jelena Karleuša i Milica Pavlović snimaju duet! Print screen / Twiter



Jelena Karleuša i Milica Pavlović imaju sličan senzibilitet ali i poimanje domaće muzičke scene. Slično razmišljaju zbog čega se već neko vreme pregovara o zajedničkoj pesmi koju bi mogle da snime. Obe su radile sa Fivosom, koji je i sam mišljenja da bi se njihove energije i glasovi sjajno uklopili u numeri, zbog čega je on jedan od potencijalnih autora zajedničke numere. 

Ipak, termin pesme i dalje nije poznat. Milica radi na novom albumu, baš kao i Jelena, koja je prošle godine već imala dva dueta, a pred leto izdaje singl. Obe žele da do saradnje dođe, posebno u trenucima kao što su ovi, kada je situacija na muzičkoj sceni teška. Snažna pesma koja bi podržala žensku borbu za ravnopravnost bila bi pravi pogodak. Milica je oduvek volela Jelenu i divila se njenom “genu” za showbizz, dok JK smatra da će Pavlovićeva definitivno imati veliko mesto među velikim domaćim zvezdama. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Tračara

Povezane vesti:


>