x
Region
Anabela i Andrej Atijas presrećni roditelji: Blankica je divna beba! (Foto)
24. jun 2013. 12:22
Pevačica Anabela Bukva i njen suprug Andrej Atijas presrećni su zajedno sa svojom ćerkom Blankicom koja je rođena pre nešto više od mesec dana.


Anabela nije odolela, pa je na Tviteru podelila fotografiju na kojoj drži malu Blankicu u naručju i nežno joj ljubi obraz.


Uz to je prokomentarisala da je Blankica divna beba, a da se ona odlično oseća i snalazi u ulozi majke. Nešto kasnije objavila je i fotografiju Blankice sa svojim tatom.


Sudeći po njihovim razneženim osmesima, Anabela i Andrej presrećni su što imaju malenu Blankicu i uživaju u svom roditeljstvu i ljubavi.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

   
| More    
Anabela Atijas nastupiće na Pink festivalu sa autobiografskom pesmom Muzej promašenih ljubavi, koju je posvetila bivšim muškarcima,  ali izgleda da joj to što ih je opevala u stihovima nije bilo dovoljno, pa je rešila da im se još malo naruga.
17. april 2014. 09:15
Gagi Đogani ne krije zadovoljstvo što će se njegova bivša supruga Anabela Atijas vratiti u Beograd, jer će tako ponovo biti u blizini njihovih ćerki Lune i Nine koje mu jako nedostaju otkako su se sa majkom preselile u Sarajevo.
9. april 2014. 11:16
Anabela Atijas se nakon godinu dana provedenih u Sarajevu vraća u Srbiju bez muža Andreja. Iako su mediji objavili vest kako se razvodi, pevačica demantuje takve navode i kaže kako dolazi isključivo zbog poslovnih obaveza.
8. april 2014. 09:45
Anabela Atijas dugogodišnja je prijateljica Cece Ražnatović, a pevačica otkriva da nikada nije želela da potencira svoje druženje sa našom najvećom muzičkom zvezdom, kao i da od  toga nikada nije pravila reklamu.
2. april 2014. 10:59
Luna Đogani, Anabelina i Gagijeva ćerka, proslavila je osamnaesti rođendan na jednom beogradskom splavu. Budući da je Ceca Ražnatović spasila situaciju te večeri, otkrićemo i kako, Luna je otkrila da joj je folk diva kao druga majka.
11. mart 2014. 12:31
Popularna i vrlo atraktivna pevačica Anabela Atijas premijerno je izvela pesmu "Lujke moje" u emisiji "VIP Room", a sada je objavljen i spot za ovaj hit singl kojim se, posle rođenja trećeg deteta, Anabela vratila na scenu.
22. januar 2014. 09:45
U životu pop zvezde Anabele Atijas protekla godina bila je jedna od najburnijih do sada, s obzirom da je treći put postala majka i preselila se u rodno Sarajevo kod svog supruga Andreja Atijasa.
15. januar 2014. 11:55
Anabela Atijas pre sedam meseci na svet je donela ćerkicu Blanku, te ponovo uživa u svom materinstvu. Ona je za emisiju "Exkluziv" pričala i o radostima, ali i o problemima koji su pratili rođenje ćerke.
26. decembar 2013. 16:28
Anabela Atijas konačno je rešila da obraduje svoje obožavaoce novom pesmom, za koju uskoro planira i ekranizaciju. Naziv "Lujke moje" jasno govori kome pevačica posvećuje novu numeru - svojim drugaricama.
28. novembar 2013. 22:16
Popularna pevačica Anabela Atijas posvetila se suprugu i ćerki, maloj Blankici, sa kojima sada živi u Sarajevu i prestala da obraća pažnju na stvari koje je nerviraju.
4. oktobar 2013. 15:56

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus