x
Region
Anabela i Andrej Atijas presrećni roditelji: Blankica je divna beba! (Foto)
24. jun 2013. 12:22
Pevačica Anabela Bukva i njen suprug Andrej Atijas presrećni su zajedno sa svojom ćerkom Blankicom koja je rođena pre nešto više od mesec dana.


Anabela nije odolela, pa je na Tviteru podelila fotografiju na kojoj drži malu Blankicu u naručju i nežno joj ljubi obraz.


Uz to je prokomentarisala da je Blankica divna beba, a da se ona odlično oseća i snalazi u ulozi majke. Nešto kasnije objavila je i fotografiju Blankice sa svojim tatom.


Sudeći po njihovim razneženim osmesima, Anabela i Andrej presrećni su što imaju malenu Blankicu i uživaju u svom roditeljstvu i ljubavi.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

   
| More    
Biznismen Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina kojeg je 2012. godine dobio sa bivšom devojkom Jasminom Skender.
25. jul 2014. 13:22
Anabela Atijas ponovo je u drugom stanju, odnosno ako je suditi po paparaco fotografijama napravljenim na plaži u Budvi, gde je pevačica uživala sunčajući svoje telo, a pritom pokazala stomačić koji je svima zapao za oko.
22. jul 2014. 12:58
Anabela i Andrej Atijas zajedno sa svojom ćerkicom Blankicom letuju u Hrvatskoj. Iako se nedavno u medijima pojavila vest o njihovom razvodu, bračni par se ne obazire na takve komentare, veću uživaju u svojoj ljubavi.
19. jun 2014. 20:09
Anabela Atijas je svojoj ćerkici Blankici, koju ima iz braka sa Andrejom Atijasom, bosanskim biznismenom, priredila zabavu povodom prvog rođendana, a slavlje je upriličila Diznijevim junacima koji su animirali najmlađe.
28. maj 2014. 18:49
Anabela Atijas otkriva da neće da demantuje priče koje kruže, ali dodaje da su je pogrešno razumeli i da njen dolazak u Srbiju se tiče samo posla, a ne zbog razvoda kako su mediji preneli.
25. april 2014. 22:11
Anabela Atijas i Andrej nalaze se pred razvodom, jer je bosanski biznismen navodno prevario. Iako je nedavno izjavila kako se u Srbiju vraća isključivo zbog muzičke karijere, pevačica je saznala za ljubavnu aferu svog supruga i odlučila da stavi tačku na njihov brak.
18. april 2014. 09:30
Anabela Atijas nastupiće na Pink festivalu sa autobiografskom pesmom Muzej promašenih ljubavi, koju je posvetila bivšim muškarcima,  ali izgleda da joj to što ih je opevala u stihovima nije bilo dovoljno, pa je rešila da im se još malo naruga.
17. april 2014. 09:15
Gagi Đogani ne krije zadovoljstvo što će se njegova bivša supruga Anabela Atijas vratiti u Beograd, jer će tako ponovo biti u blizini njihovih ćerki Lune i Nine koje mu jako nedostaju otkako su se sa majkom preselile u Sarajevo.
9. april 2014. 11:16
Anabela Atijas se nakon godinu dana provedenih u Sarajevu vraća u Srbiju bez muža Andreja. Iako su mediji objavili vest kako se razvodi, pevačica demantuje takve navode i kaže kako dolazi isključivo zbog poslovnih obaveza.
8. april 2014. 09:45
Anabela Atijas dugogodišnja je prijateljica Cece Ražnatović, a pevačica otkriva da nikada nije želela da potencira svoje druženje sa našom najvećom muzičkom zvezdom, kao i da od  toga nikada nije pravila reklamu.
2. april 2014. 10:59

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Dženan Lončarević - Loše su go


Svakim danom 00:00

Novi spot Dženana Lončarevića za pesmu "Loše su godine"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus