x
Region
Anabela i Andrej Atijas presrećni roditelji: Blankica je divna beba! (Foto)
24. jun 2013. 12:22
Pevačica Anabela Bukva i njen suprug Andrej Atijas presrećni su zajedno sa svojom ćerkom Blankicom koja je rođena pre nešto više od mesec dana.


Anabela nije odolela, pa je na Tviteru podelila fotografiju na kojoj drži malu Blankicu u naručju i nežno joj ljubi obraz.


Uz to je prokomentarisala da je Blankica divna beba, a da se ona odlično oseća i snalazi u ulozi majke. Nešto kasnije objavila je i fotografiju Blankice sa svojim tatom.


Sudeći po njihovim razneženim osmesima, Anabela i Andrej presrećni su što imaju malenu Blankicu i uživaju u svom roditeljstvu i ljubavi.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

   
| More    
 Anabela Atijas povukla je sve tužbe protiv bivšeg supruga Gagija Đoganija, ali mu je tražila da zauzvrat prepiše svoj stan na njihovu ćerku Lunu. Pevačica je odlučila da bivšem suprugu oprosti sve alimentacije koje nije plaćao, ali je zato tražila stan.
29. avgust 2014. 09:54
Pevačica Anabela Atijas je zbog visoke temperature najmlađe naslednice Bjankice odlučila da napusti Beograd, zapostavi nakratko karijeru i vrati se kod supruga Andreja Atijasa u Sarajevo.
13. avgust 2014. 15:06
Pevačica Anabela Atijas već mesecima se u medijima pojavljuje zbog svog privatnog života, a nakon priča da je njen brak u krizi i da se razvodi, krenule su glasine da je trudna po četvrti put, zahvaljujući paparacu koji ju je uslikao na plaži.
7. avgust 2014. 20:17
Anabela Atijas je bez ikakve pompe objavila novi singl "Ljubav zna", kao i njegovu ekranizaciju, nakon velikog povratka na muzičku scenu sa prethodnim singlom na Pink Music festivalu.
6. avgust 2014. 10:56
Pevačica Anabela Atijas uživa u majčinskim trenucima, a činjenica je da ima i zbog čega. Njene tri princeze svakodnevno joj donose osmeh na lice, a slike na društvenim mrežama svedoci su pravog opuštanja u porodičnom gnezdu.
4. avgust 2014. 14:02
Biznismen Andrej Atijas, suprug pevačice Anabele Atijas, već dve godine ne plaća alimentaciju za sina kojeg je 2012. godine dobio sa bivšom devojkom Jasminom Skender.
25. jul 2014. 13:22
Anabela Atijas ponovo je u drugom stanju, odnosno ako je suditi po paparaco fotografijama napravljenim na plaži u Budvi, gde je pevačica uživala sunčajući svoje telo, a pritom pokazala stomačić koji je svima zapao za oko.
22. jul 2014. 12:58
Anabela i Andrej Atijas zajedno sa svojom ćerkicom Blankicom letuju u Hrvatskoj. Iako se nedavno u medijima pojavila vest o njihovom razvodu, bračni par se ne obazire na takve komentare, veću uživaju u svojoj ljubavi.
19. jun 2014. 20:09
Anabela Atijas je svojoj ćerkici Blankici, koju ima iz braka sa Andrejom Atijasom, bosanskim biznismenom, priredila zabavu povodom prvog rođendana, a slavlje je upriličila Diznijevim junacima koji su animirali najmlađe.
28. maj 2014. 18:49
Anabela Atijas otkriva da neće da demantuje priče koje kruže, ali dodaje da su je pogrešno razumeli i da njen dolazak u Srbiju se tiče samo posla, a ne zbog razvoda kako su mediji preneli.
25. april 2014. 22:11

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus