Region

Svet

Anabela Atijas pesmu posvetila bivšim muškarcima!

Anabela Atijas nastupiće na Pink festivalu sa autobiografskom pesmom Muzej promašenih ljubavi, koju je posvetila bivšim muškarcima,  ali izgleda da joj to što ih je opevala u stihovima nije bilo dovoljno, pa je rešila da im se još malo naruga.

Anabela Atijas pesmu posvetila bivšim muškarcima!Anabela Atijas se vraća u Srbiju bez muža: Ne razvodim se!
Dok je snimala najavu za svoju festivalsku numeru u Pinkovom studiju, iza nje su se na video-bimu pojavljivale slike bivšeg supruga Gagija Đoganija i nekadašnjeg dečka Mladena Radulovića, ali ne baš u prijatnom kontekstu.

Uz deo teksta u kome Anabela peva „on laže kao pas“ u pozadini se javlja Gagijev lik, a na reči „njega prati loš glas“ sledi Mladenova fotka. Da joj je na snimanju bilo veoma zabavno potvrdila nam je i sama pevačica, koja se već vratila u Sarajevo.

"Pa, iskreno, nešto smo iskoristili iz mojih starih spotova, izdvojili smo kadrove u kojima se Gagi i Mladen pojavljuju, pošto su oni moji bivši. Ne znam da li će to ostati i deo scenografije na nastupu. To je bila ideja mog producenta Mirka Gavrića, a inače sam ceo scenski deo poverila ljudima kojima verujem. Radi se o uspešnom timu saradnika, koreografiju mi radi Zile, a uzela sam i profesionalce koji će sve da osmisle. Ja ću samo nekoliko dana pred festival doći da to i uvežbamo, pošto nisam u Beogradu", rekla je Anabela za Kurir.

"Svi moji bivši, svakog ću dati, stoje ko loši eksponati, ništa mi dobro doneli nisu, ne mora ništa da se plati...“ Međutim, sudeći po utiscima sa snimanja, najjača poruka, kao što rekosmo, nisu u njemu već u delu koji će ilustrovati Gagi i Mladen.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Anabela Atijas

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>