Region

Svet

Nikolina Pišek o svojoj vezi sa Curavićem i daljim planovima

Nikolina kaže da je Curavić ostavio zbog Žane Štrbac, dok su bili zajedno na Farmi i da je konačno našao ženu koja mu odgovara!

Nikolina Pišek o svojoj vezi sa Curavićem i daljim planovima



"Kristijan i ja više nismo zajedno. Ne bih voljela pričati o tome, to poglavlje sam zatvorila, i dalje stojim iza svega što sam rekla. Mogu reći da nisam razočarana u ljubav. Uvijek vjerujem u ljubav, čak i kad se dogodi s osobom za koju se ispostavi da nije prava. I kada vas osoba iznevjeri, iznevjerila vas je ona, a ne ljubav. Znam da će, kada je u pitanju muška osoba, ljubav u jednom trenutku naići, ali meni ljubavi zaista nikada ne manjka, dovoljno je dobivam od kceri i prijatelja"- kaže Nikolina

Nikolina će se uskoro upustiti i u glumačke vode, u drugoj sezoni serije "Najbolje godine". Glumiće pedesetogodišnju zavodnicu razočaranu u brak i sve oko sebe i koja utehu nalazi u alkoholu.

O novoj saradnji sa produkcijskim kućama iz Srbije Nikolina kaže:
 "Istina je da sam imala neke pregovore, ali ništa se još ne zna, posebno zato što ću dugo biti zauzeta oko serije. Mogu priznati da mi malo fali srpska scena i divni prijatelji koje sam stekla".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>