Region

Svet

Goga Sekulić posle drame o prošlosti Igora Ramovića: Ne zanimaju me njegove bivše devojke!

Pevačica Goga Sekulić pre samo mesec dana udala se za Igora Ramovića, a dan nakon svadbe objavljeno je da Igor ima decu u Londonu.

Goga Sekulić posle drame o prošlosti Igora Ramovića: Ne zanimaju me njegove bivše devojke!



Ramovićeva bivša verenica Kimberli Long oglasila se povodom Igorevog odlaska od nje i ispričala kako ni njen bivši nije došao da vidi dete (imaju samo sina Sebastijana, prim. aut), a kamoli pevačica. Naime, magazin "Star" je objavio ekskluzivnu ispovest majke Ramovićevog deteta, koja je objasnila da je jednog dana u novembru Igor otišao i nikada se više nije javio.

Suprug Goge Sekulić ima dvoje dece u Londonu!
"Naravno da znam za njegovu decu i upoznala sam ih. I mi planiramo porodicu. Ne vidim razlog da pišete o tome jer decu ne treba mešati u bilo kakve priče. Igor je uspešan biznismen i ima svoje firme za obezbeđenje u Britaniji", rekla je Sekulićeva pre samo mesec dana.

"Ne zanima me Igorova prošlost, a ni njegove bivše devojke. Mi smo se venčali, volimo se, tako da neka se samo javljaju. Da, znam za decu, ali sam ih videla samo na fotografijama. A ta devojka se nije pohvalila da se ubrzo udala za drugog i ima dete. Smešna priča", bilo je sve što je novopečena mlada htela da kaže ovim povodom.

Ovim je Goga, koja je još jednom pričala o deci, a ne o jednom detetu, potvdila da njen supružnik nema samo sina Sebastijana, već i još naslednika.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>