Region

Svet

VIP Survivor: Poznati otputovali na Filipine

Rešena je svaka tajna oko učesnika Vip Survivora. U četvrtak su se na beogradskom aerodromu okupilu učesnici koji su otputovali na Filipine, gde će se mesec dana takmičiti i preživljavati u teškim uslovima.

VIP Survivor: Poznati otputovali na Filipine



U ekstremnom rijalitiju za nagradu od 50.000 evra boriće se Vesna Zmijanac sa ćerkom Nikolijom, Goca Tržan, Nikola Rokvić, Knez, Marko Bulat, Aleksandra Perović. Takmičari su najpre odleteli u Frankfurt i to u dve grupe, odakle su nastavili put ka egzotičnom ostrvu! Prva grupa survivor stigla je na aerodrom oko pet ujutru, predvođena folkerom Nikolom Rokvićem. Naslednik Marinka Rokvića pokušao je da do pasoške kontrole prođe neopaženo, ali ga je opazilo vešto oko našeg fotografa. Mladi pevač došao je u društvu glumca Miloša Vlalukina, koji nije bio raspoložen za slikanje i pokušao je da zakloni lice.



Pasošku kontrolu sa velikim zelenim rancima na leđima ubrzo je prošla i Aleksandra Perović, koja je na aerodrom došla u društvu folkera Marka Bulata. Sa osmehom na licu u avion se ukrcao i pevač Nenad Knežević.

Vesni će na Filipinima društvo praviti ćerka Nikolija, koja će učešćem u rijalitiju pokušati da svoju pevačku karijeru baci u prvi plan. U ulozi VIP Robinzona oprobaće se i slikarka Biljana Cincarević, odbojkaš Edin Škorić, voditelj Andrej Maričić, baletan Milan Rus.



Producenti su potpisali ugovore sa većim brojem takmičara, a među „rezervnim" učesnicima su reperi Ila i Vudu Popaj, imitator Goran Stojićević Karamela, pevačice Jelena Mrkić i Slađana Ivanišević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Survivor

Povezane vesti:


>