Region

Svet

Farma 2013: Zadruga naredila da Aki određuje kad će ko jesti!

Suočeni sa nestašicom osnovnih namirnica, farmeri su veći deo prethodnog dana raspravljali o tome ko najviše troši hranu.

Farma 2013: Zadruga naredila da Aki određuje kad će ko jesti!



U ceo slučaj umešala se i zadruga koja je postavila zvaničan zadatak da izglasaju osobu koja najviše jede. Nakon kraće rasprave, kao "pobednik" je izašao Aki iako su i za Milana Tarota tvrdili da jede mnogo.

Aki je na ovo izjavio da se ne slaže sa mišljenjem ostalih.

"Ja mislim da Milan Tarot najviše jede. Uzima velike porcije, po dva ili tri tanjira, ali ostali nisu rekli za njega jer on jede dosta, ali tako slatko da je čoveku prosto žao da ga opominje", rekao je Aki.

"Ja se stalno motam po kuhinji i oko šporeta, spremam i sebi i drugima hranu, pa su verovatno zato zaključili da ja najviše jedem", dodaje on.

Zadruga je Akija, kao najgladnijeg farmera, zadužila da vodi računa o svoj hrani u kući. On će biti jedini kome je dozvoljeno da barata namirnicama i da ulazi u špajz gde hrana stoji. Samo Aki odlučuje ko će kad jesti, a on već ima plan. Aki najavljuje da će biti tri obroka dnevno, uz ručak koji će biti obilniji, a da za užinu svako može da mu se obrati u bilo kom trenutku i on će im spremiti. Njegov jedini zahtev je da niko hranu ne uzima na svoju ruku, već da sve ostave njemu kako je zadruga i naložila.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>