Region

Svet

Region

Pirs Brosnan u Beogradu snima do avgusta (Foto)

Pirs Brosnan se za vikend vratio u Beograd, a na Dorćolu i Vračaru snimljene su prve scene u Srbiji za njegov film "November man". Glumac će na ovom projektu raditi do avgusta.

Pirs Brosnan u Beogradu snima do avgusta (Foto)



Sve je u srcu prestonice vrvelo od akcije povodom novog filma Pirsa Brosnana. Najpre su u Ulici cara Dušana snimljene scene jurnjave automobilima u kojima je učestvovao i bivši Bond, a ekipa se juče preselila na Vračar.

Jedna od ulica u kojoj su radili bila je zatvorena i zakrčena zbog kamiona, šlepera, obezbeđenja i keteringa koji prate filmsku ekipu. Inače, oni će na toj lokaciji snimati do srede, i to u jednoj poliklinici koja je zatvorena zbog filma.



"Nemojte nas ništa pitati. Ne smemo ništa da otkrivamo, zabranjeno nam je", rekli su nam gotovo svi zaposleni kod kojih smo pokušali da saznamo detalje. Brosnan nakon vikenda ima još dva dana pauze, nakon čega će nastaviti snimanje.

Kako smo saznali, za njega je na Vračaru iznajmljen i stan ne bi li bio blizu seta, a u Beogradu će se, prema nekim informacijama, zadržati do sredine avgusta, kada bi snimanje trebalo biti završeno.

Potvrđeno je da će se ekipi pridružiti i Olga Kirilenko, bivša Bond devojka. Još nije poznato hoće li i kada doći u Srbiju, a od domaćih glumaca uloge su dobili Lazar Ristovski i Dragan Marinković Maca. Takođe, mesto u podeli ima i bosanska glumica Amila Terizmehić, koja je igrala u seriji "Lud, zbunjen, normalan" i filmu "Top je bio vreo".



Premijera oveog akcionog trilera planirana je za novembar 2014.

Pirs Brosnan će nakon snimanja filma otići u Italiju, gde bi trebalo i da se preseli za stalno. Naime, on je priznao da se doslovno zaljubio u jednu vilu u Italiji nadomak Sorenta. "To je magično mesto. Datira iz 16. veka, ni nalik ogromnoj kući koju imam u Malibuu, u kojoj zaista možete da se izgubite", rekao je Brosnan.

Autor: B.B.
Izvor: Blic, 24sata
Foto: Z. Ilić


Viber

Izvor: Svet Plus


>