Region

Svet

Goga Sekulić: Meni je gospođe Karleuše žao, neka me više ne pominje! (Foto)

Goga Sekulić i Jelena Karleuša započele su rat putem društvenih mreža u kojima su se međusobno izvređale.

Goga Sekulić: Meni je gospođe Karleuše žao, neka me više ne pominje! (Foto)



Naime, Jelena Karleuša počela je da piše za "Alo" što je iskoristila da isproziva pevačicu i napiše sledeće:

"Već par minuta zurim u sliku Goge Sekulić i njenog novopečenog muža. I vi, a? Toliko su lep par, skladan, produhovljen! Mogu samo da zamislim kakva će deca da im budu... Čudo! U svakom smislu te reči. Ima sada i tih modernih dečjih imena, onako malo “stranjskih”... Pony... Pony (sa ipsilon) Sekulić. Nije loše ime za dete... Ili Demian... Već zvuči kao pobednik neke paklene životne... trke. Figurativno mislim... da. Neka je sa srećom".


Jelenina koleginica Goga Sekulić na svom profilu na Fejsbuku odgovorila je pevačici:

"Meni je gospođe Karleuše-Ćanda-Karić-Telohranitelj-Tosić-...-Sledeći nekako žao, toliko truda, a razultati nikakvi, ostaje i opstaje jedino na socijalnim mrežama. Eto, ako bude dobila sina, što joj od srca želim, neka ga krsti Bukva ili Mensa. Otac mog deteta će se sigurno znati, za razliku od njene dece... Zamolila bih je da me više ne spominje, ni u pozitivnom, ni u negativnom smislu kao i moju porodicu. Nemama vremena da radim na tuđem marketingu, ja radim svakog vikenda, izdajem singl, pripremam album, uživam u braku i spremamse za medeni mesec, tako da zaista nemam vremena za dokone ljude".

Goga Sekulić je svoje obraćanje Jeleni Karleuši krunisala smajlijem, a rat koji je danas započeo, teško da će se brzo završiti.

Autor: M.P.
Foto: Facebook
Foto naslovna: Ilustracija/Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>