Region

Svet

Goca Tržan: Tumor mi je otkriven na obe dojke!

Pop zvezda Goca Tržan objašnjava sa kakvim se oboljenjem suočava i zbog čega nije demantovala navode da ima rak.

Goca Tržan: Tumor mi je otkriven na obe dojke!



“Na obe dojke otkriven mi je tumor!”

Da je Goca Tržan jedna od naših najpopularnijih pevačica koja pored sjajnog vokala poseduje i harizmu vrhunskih svetskih šoumena – to odavno znamo. Da je majstor provokacije od čijeg opakog jezika mnogi zaziru jer gotovo svakom rečenicom izaziva različite reakcije – i to nam je dobro poznato. I taman kada smo pomislili da od nje više ništa ne može da nas iznenadi, stigla je šokantna vest – da joj je otkriven rak dojke.

Po ko zna koji put Goca je uspela da zaintrigira javnost, ali je aktuelna priča više nego ozbiljna. Iako smo očekivali da će se odmah javiti i demantovati te navode ukoliko su neistiniti, to se nije dogodilo, pa je crv sumnje bivao sve veći. U ekskluzivnom intervjuu za Svet&Style pop zvezda otkriva o čemu se zapravo radi.

"Smatram da zdravstveno stanje nije nešto o čemu treba da izveštavam javnost, još manje da od njega pravim medijski spektakl. Ipak, u želji da iz ove priče neko izvuče pouku, odlučila sam da iskoristim prostor koji imam i da apelujem na žene da se redovno kontrolišu. Strašno je i primitivno to što se u dvadeset prvom veku umire od raka dojke. Ako već jednom mesečno imate zakazano kod frizera, najbolje što možete da uradite za sebe i za svoju porodicu jeste da jednom godišnje odete na ultrazvuk dojki", kaže pevačica.

Autor: M.P.
izvor: Svet
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus


>