Region

Svet

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović pod Ostrogom

Krizni period u vezi Nataše Bekvalac i Vladimira Vuksanovića je prošlost, a njih dvoje otvorili su letnju sezonu u Crnoj Gori, gde je pop pevačica gostovala prošlog vikenda.

Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović pod Ostrogom



Njih dvoje su ostali na lepom, plavom Jadranu još nekoliko dana, pa su se uputili ka poznatom, pravoslavnom manastiru Ostrog. Oni su već neko vreme planirali da posete Ostrog, a sada im se ukazala idealna prilika za to.

Nata je prošle nedelje otputovala u Crnu Goru zbog nastupa u diskoteci "Maksimus", gde je pred krcatim klubom napravila odličnu atmosferu. Vlada je u Kotor došao sa njom kako bi je bodrio na nastupu, ali i kako bi posle toga nekoliko dana uživali sami u moru i suncu.

"To što su u Crnoj Gori boravili sami, govori da su i te kako očvrsnuli svoju vezu i da od krize koju su imali u martu, nije ostao ni trag. Krajem nedelje odlučili su da posete i Ostrog, a kako su oboje veliki vernici, naravno, otišli su zajedno", priča izvor i dodaje da je Bekvalčevoj i Vuksanoviću boravak pod Ostrogom veoma prijao.

Njih dvoje su u manastir otišli sa prijateljima iz Crne Gore i jedno drugom kupli brojanice. Obišli su manastir, kao i ćeliju u kojoj su smeštene mošti Svetog Vasilija Ostroškog i poneli odatle divne utiske. Obišli su još neka mesta u Crnoj Gori i vratili se na primorje, gde je Nataša imala zakazan još jedan nastup.

Autor: I.M.
Izvor: Alo
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>