Region

Svet

Oduševljenje koncertom Željka Vasića ne jenjava! (Foto)

U subotu uveče, 20. aprila, Željko Vasić održao je koncertu Sava Centru u Beogradu kojim je oduševio sve koji su bili u prilici da prisustvuju.

Oduševljenje koncertom Željka Vasića ne jenjava! (Foto)



Sem što Željko može da se pohvali fantastičnom zabavom i atmosferom koju je napravio kao i odličnim glasom kojim je oduševio sve prisutne, pevačeve nastupe na bini ulepšale su devojke iz grupe Dance Factory koje su svojim stajlingom, pokretima i koreografijom upotpunile Željkove pesme.

Dance Factory ispratio je svaku Željkovu pesmu na najbolji mogući način, pa su tako uz njegove predivne balade devojke izašle obučene u balerine i nežnim pokretima naglasile Željkove emotivne tekstove, dok su uz energičnije pesme kao što je "Zanjiši kukovima" predstavile koreografiju izvedenu nešto bržim pokretima.

Utisci sa koncerta tek sad su se sabrali i može se zaključiti samo da se još uvek priča o fantastičnom koncertu koji je Željko održao u Sava Centru, a oduševljenje neće skoro splasnuti. Publika je toliko fascinirana ovim pevačem, a novu priliku da uživa u glasu Željka Vasića dobiće već 27. aprila kada će on održati još jedan koncert ispred skupštine.

Pogledaje fotografije sa koncerta na kojima možete videti kako izgleda kada pevač kao što je Željko Vasić zabavlja publiku!



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>