Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Filip opet razdvojeni, nove sluge Zorica i Ekrem!

Seksi Sandra izbačena je sa Farme u nedelju uveče, a kao i svaki put do sada, onaj ko je izbačen bira novog gazdu.

Farma 2013: Stanija i Filip opet razdvojeni, nove sluge Zorica i Ekrem!



Ove nedelje, po Sandrinom izboru, to je bio Danijel, a on je za nove sluge izabrao Ekrema i Zoricu Marković. Pre nego što je odlučio da će to biti njih dvoje, on je zamolio Ljubu, Ša, Ekrema i Zoricu da ustanu i saopštio im da će neko od njih četvoro biti izabran za novog slugu. Zorica se iznervirala čim je čula svoje ime pa je Danijela zamolila da prekine tu predstavu.

Danijel je zatim saopštio da su nove sluge Zorica i Ekrem, a pevačica je prokomentarisala kako je više nego očigledno da on sluge bira po nalogu koji mu je dala bodibilderka Ljuba, a zajednički cilj im je da Zorica bude izbačena iz rijalitija.

Stanija Dobrojević je bila kažnjena od strane zadruge zato što nije nosila bubicu, a posledica toga bilo je njeno spavanje u štali. Danas je iz zadruge stiglo pismo sa novim zadatkom, a pored toga u pismu se navodi da je Stanijina kazna istekla i da može da se vrati u kuću i pridruži ostalim farmerima.

Filip je bio oduševljen ovom odlukom zadruge pa je brže-bolje otrčao da dovede Staniju u kuću. Međutim, ovo izgleda nije bila dobra ideja. Nedugo posle toga stiglo je još jedno pismo od zadruge u kome se kažnjava ni manje ni više nego Filip Panajotović.

Mladi par sa Farme jedva je dočekao da zajedno provede noć u krevetu, ali izgleda da će ponovo biti razdvojeni, jer će po kazni od sada Filip spavati u štali.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>