Svet

Region

Miranda Ker otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele

Manekenka i supruga Orlanda Bluma Miranda Ker objasnila je prave razloge zbog kojih je napustila kolekciju manekenki "Viktorijini anđeli".

Miranda Ker otkrila zašto je napustila Viktorijine anđele



Pre samo par dana kada je Miranda prestala da bude deo "Viktorijinih anđela" pričalo se da je dobila otkaz zato što je teška za saradnju i razmažena, međutim manekenka otkriva koji su pravi razlozi za napuštanje posla.

"Svako ko je radio sa mnom složiće se da nije istina da sam teška za saradnju", kaže Miranda i dodaje kako je prestala da radi da bi mogla više vremena da provodi sa svojim suprugom Orlandom Blumom i sinom Flinom.

"Bavim se manekenstvom od svoje 13. godine, a sada ulazim u novu fazu života. Predosećala sam da će se ovo dogoditi još od trenutka kada sam dobila sina. Od kada sam postala majka shvatila sam da moram da odredim prioritete za korišćenje svog vremena", ističe Miranda Ker.

Manekenka je rekla i kako je Orlando obećao da će od sada provoditi više vremena kod kuće, da Flin ne bi postao "mamin sin", budući da je ona sada slobodna i sve vreme će provoditi sa njim.

"Vrlo je važno biti majka, domaćica, kuvati za Orlanda. Zaista sam zahvalna što mi je posao takav da mogu da uzmem predahe", kaže Miranda i dodaje da je dobro i što će Orlando i Flin provoditi neko vreme sami.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>