Region

Svet

Poznati pevali za Tijanu Ognjanović i Ljubicu Adamić! (Foto)

Mnogi bendovi iz Novog Sada okupili su se u klubu Giardino u sredu uveče kako bi pomogli devojčicama Ljubici Adamić i Tijani Ognjanović.

Poznati pevali za Tijanu Ognjanović i Ljubicu Adamić! (Foto)



Prihod koji je ostvaren tokom svirke biće uplaćen na njihove žiro-račune. Voditelj programa Dalibor Milosavić, frontmen grupe “Positive”, prvo je najavio nastup grupe “Majka kupa Peru” i Filipa Pata. Odlične rok obrade narodnjačkih hitova, nagovestile su sjajnu energiju i raspoloženje koja je trajala do kraja večeri.

Atmosferu je još više zagrejala Ana Milenković, otpevavši nekolicinu stranih hitova. Muzičku podršku, pružili su joj Aleksandar Banjac i Branko Koprivica, sa kolegama. Grupa "Daire", premijerno je otpevala autorsku pesmu "Rane stare", da bi svoj set završili fantastičnom obradom pesme "Smooth Criminal".

Glumci popularnog serijala "Državni Posao", koji se emituje na kanalu RTV-a, diretkno sa snimanja emisije "Veče kod Ivana Ivanovića", došli su da svojim prisustvom doprinesu ovoj humanitarnoj akciji. Na veliko oduševljenje ženskog dela publike nastupio je i Dušan Svilar, a potom su nastupili učesnici takmičenja "Prvi Glas Srbije" Saška Janković, Ivan Petrović i Zoran Stanić. Čovek koji je probudio humanost u Srbiji, Sergej Trifunović, posle kraćeg obraćanja publici, odsvirao je nekoliko pesama, da bi mu se, kasnije, pridružila i Tijana Bogićević. Za rokerski deo večeri, bili su zaduženi bendovi “London Bulevar” i “Jurasik Rock“.

Ova humanitarna svirka, trajala je do ranih jutarnjih sati, a na bini su se pojavili još i bendovi: “Žuti Kišobran“, “Exploziv“, “Me gusto“, “Sold Out“, “Tribal“ i mnogi drugi.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>