Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić ukućane oduševila pevanjem! (Video)

U Velikom Bratu uveliko su pripreme za predstojeću "VB Beoviziju", a danas je ukućanima društvo pravila Marijana Mićić.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić ukućane oduševila pevanjem! (Video)



Marijana je u kuću ušla kako bi izvukla parove za predstojeće takmičenje.Prva grupa koja će pevati biće Maja Volk i Dragutin Topić koji su dobili pesmu "Daleko si", sledeći su Maja Nikolić i Milić Vukašinović - "Zajdi, zajdi" i "Smooth Criminal", zatim Ava, Soraja Željko i Slavko - "Italijana", odmah za njima Žarko, Sindi i Vendi "Gangam stajl", a poslednji će nastupiti Aneta i Boban sa miksom pesmama "Miljacka" i "Ludak kao ja".

Maja Nikolić koja je i prethodnih dana bila raspevana sa oduševljenjem je dočekala zadatak. Kako bi se pripremila ona je zapevala pesmu "Zbunjena", od grupe Negativ.

Iako se u početku brinula da neće moći da izvuče visoke tonove, Maja je uspešno otpevala pesmu, bar ako je verovati reakcijama ostalih ukućana. Iako su se prethodnih dana mrgodili na njeno pevanje, ovaj put Slavko, Topić i Milić su pohvalili Majine vokalne sposobnosti.

Maji Nikolić je danas i rođendan i za večeras je predviđeno veliko slavlje. Da će se na tom slavlju i zapevati, ne sumnjamo, a kako je Majina "proba" zvučala, poslušajte sami.



Autor: I.M.
Foto: Prinscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>