Region

Svet

Žika Jakšić: Milena i Nemanju su sami krivi što nemaju posla

Producent Žika Jakšić u jednom intervjuu otkriva da Milena i Nemanja nisu izbačeni iz "Granda", već da narod zbog njihovog nedoličnog ponašanja na Farmi ne želi da ih sluša. Takođe, otkriva i da Dragana Milošević neće voditi novu sezonu "Zvezde granda".

Žika Jakšić: Milena i Nemanju su sami krivi što nemaju posla



“Njihovi nastupi nisu stopirani, već nema interesovanja za njih! Ne žele ih vlasnici diskoteka, restorana i terasa koji plaćaju šta će njihovi gosti da slušaju a menadžeri ne mogu nekoga da nateraju da angažuje pevača kog ne želi. Valjda je svima jasno zašto ne postoji interesovanje. Kažu mi: 'Branili smo našu ljubav' i ja im to ne zameram, ali način na koji su to radili je užasan! Njihovo bahato ponašanje, psovke i kletve mi smetaju i to je ukaljalo ostale 'zvezde Granda'. O njihovom daljem angažmanu odlučiće narod!“ - kaže Žika.

Na pitanje da li zbog Milene i Nemanje na novoj Farmi neće biti niko od mladih Zvezda granda, on odgovara:

“Održali smo sastanak i oni imaju vremena da do kraja avgusta razmisle ko hoće da ide na 'Farmu'. Niko nije odbio, već je to odluka za koju treba vremena. Svake godine producenti traže da im predložimo nekog za 'Farmu'. To smo uradili i prošle godine kada su se Milena, Nemanja i Bilja Sečivanović svojevoljno prijavili“ - odgovara Žika.

Dragana ipak možda neće voditi nove "Zvezde granda", jer po Žikinim rečima ima dosta ljudi u igri koji konkurišu za mesto voditelja:

“Još uvek nije odlučeno ko će biti voditeljski par, ali to sigurno neće biti niko od pomenutih. Takođe, ne postoji šansa da to bude nijedan učesnik 'Farme'! Počinjemo krajem septembra i tvrdim da će biti najjača konkurencija do sada. Ranije je postojala bojazan za prijavljivanje jer nisu verovali kuda sve to vodi, ali peta sezona takmičenja već govori da 'Zvezde Granda' postaju brend.“

Viber

Izvor: Svet Plus


>