Region

Svet

Farma 2013: Vesna Rivas i Sha se izvređali! (Video)

Izbila je još jedna svađa na "Farmi" između Vesne Rivas i repera Sha, počelo je mirnom diskusijom, a nastavilo se u stilu ovogodišnjeg rijalitija "Farma".

 Farma 2013: Vesna Rivas i Sha se izvređali! (Video)



Reper je pokušavao da objasni Vesni zašto stalno baš ona upada u konflikte, a ona je na to rekla da joj cilj nije svađa već samo da "vrati lopticu".

Nastavilo se prepucavanjem ko je šta stvorio u životu što se tiče karijere, pa zatim time ko je kome kupovao stan i ko sam plaća svoje račune, a kada su počele da se spominju mame, onda je počelo vređanje.

Kao i obično nije manjkalo ni psovki, ni pretnji, ni najgorih uvreda, ali se Vesna na kraju izvinila: "Izvini mama od Sha".

Situaciju je pokušala da smiri Daria koja je objasnila da nema potrebe za konstantom tenzijom i stalnim svađanjem kada je moguće da se svi ukućani međusobno slažu i budu pozitivni. Vesna ni na ovo dobronamerno obraćanje pevačice nije pozitivno reagovala. Daria je umesto da smiri situaciju, samo još više rasplamsala svađu.

Umešala se i Jovana koja je branila repera i htela da čuje od Vesne zašto tokom svađe sa Sha stalno spominje njegovu majku, ali je izgleda i ovo bila loša ideja koja je samo podigla tenziju.

Kako je izgledala još jedna svađa na "Farmi" pogledajte ovde:





Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>