Region

Svet

Cela nacija plakala sa Novakom Đokovićem (Video)

Prvi teniser sveta i srpski ponos Novak Đoković u nedelju je sa povređenim zglobom pobedio Sema Kverija i time uveo Srbiju u polufinale Dejvis kupa.

Cela nacija plakala sa Novakom Đokovićem (Video)



Iako je istegao ligamente skočnog zgloba, Novak je uz jake bolove nastavio meč žrtvujući se, kako sam kaže, za svoju Srbiju, a da li će ova povreda uticati na nastavak njegove karijere još uvek nije poznato.

Novak je rekao da mu zglob nije u dobrom stanju. Privatnim avionom prevežen je u Francusku gde će mu biti urađena magnetna rezonanca posle koje će se znati koliko je zglob povređen, koliko će trajati oporavak i da li će Noletov skočni zglob ikada biti funkcionalan u meri u kojoj je bio pre povrede.

Zajedno sa Đokovićem plakala je i cela nacija. Nole je naš heroj koji nas uvek predstavlja u najboljem svetlu pa niko ne može da ostane imun na suze čoveka koji je zarad pobede koja je Srbiji omogućila ulazak u polufinale Dejvis kupa žrtvovao sebe, a možda i svoju karijeru.

Srbija saoseća sa njegovim bolom, i svi se nadamo da će se Nole oporaviti i da će se vratiti na teren kao kompletan igrač!



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>