Region

Svet

Maja Nikolić u Velikom bratu, majka joj u bolnici!

Dok Maja Nikolić u kući Velikog Brata provocira učesnike i vreme provodi svađajući se sa većinom stanara kuće rijalitija na Košutnjaku, njena majka Slavica leži u bolnici u Nišu, gde se već duže vreme leči od bakterije koja joj je napala pluća.

Maja Nikolić u Velikom bratu, majka joj u bolnici!



Pevačica je posetila majku pre ulaska u kuću Velikog Brata. Izvor blizak pevačici otkriva da mamu Slavicu nije ostavila u baš dobrom stanju.

"Majina majka Slavica je već nekoliko meseci bolesna i u bolnici je u Nišu. Ima bakteriju u plućima, a lekari to nikako ne mogu da saniraju. Nije baš dobro, ali Maja je išla da je poseti pre ulaska u šou "Veliki brat". Kad se vratila, rekla je da joj je majka loše. Njeni su razvedeni, a brat joj je u Austriji, pa stvarno ne znam ko brine o njenoj majci", otkrio nam je izvor.

A da je Majina majka zaista bolesna, potvrdio je i kum kontroverzne pevačice, kompozitor Vladimir Grajić Graja, koji dodaje da zaista ne zna mnogo o njenoj situaciji jer nisu više tako bliski.

"Maja i ja se ne viđamo često u poslednje vreme, ali znam da joj je majka bolesna. To je sve što znam, ne znam kako je", rekao je Graja.

U želji da saznamo više o bolesti Majine majke, pokušali samo da kontaktiramo i sa njenim bratom Markom, ali se on nije javio na telefon.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Oksana Krutenjuk

Viber

Izvor: Svet Plus


>