Region

Svet

Region

U maju nastavak snimanja Ravne gore

Ambiciozni projekat, serija "Ravna gora" za dva meseca nastaviće sa snimanjem, a najverovatnije je da će prve scene nastavka biti snimljene u srpskoj prestonici.

U maju nastavak snimanja Ravne gore



Kako nam je potvrđeno na RTS-u, nastavak snimanja serije "Ravna gora" po scenariju Radoša Bajića sasvim je izvesno. Snimanje će početi početkom maja, a najverovatnije je da će se prvi kadrovi ovog dela trilogije, koja govori o periodu od 1941. do 1945. godine, snimati u Beogradu.

Izvršni producent serije Jelena Bajić Jočić istakla je da se užurbano radi na projektu i demantovala navode aktera serije, kragujevačkog glumca Mirka Babića.

"Informacija da nastavljamo snimanje 15. marta nije tačna, jer nam vremenski uslovi ne dozvoljavaju da tada ostvarimo plan. Počećemo da snimamo kad priroda ozeleni i drveće olista. Finansijske probleme u današnje vreme svi imaju, ali na sreću oni za sada ne ugrožavaju naš projekat "Ravna gora". Uz to, potrebno je mnogo toga uraditi da bismo potpuno spremni počeli da radimo. I nije sve vezano za novac", rekla je Jelena.

U seriji igra više od 200 glumaca. Prvi ciklus snimanja trajao je dva meseca, a planirano je da serija počne da se emituje u novembru 2013. na RTS.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: RAS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>