Region

Svet

Region

Ravna Gora: Serija se više neće snimati zbog nedostatka novca!

Seriju "Ravna gora", koja je svojom kontroverznom temom još prvom epizodom zaokupila pažnju gledalaca, čeka neizvesna sudbina. Naime, zbog manjka novca, još uvek se ne zna da li će biti nastavljeno snimanje drame Radoša Bajića.

Ravna Gora: Serija se više neće snimati zbog nedostatka novca!Zbog nedostatka novca, ne zna se da li će biti nastavljeno snimanje serije Ravna gora, saopštili su iz produkcijske kuće "Kontrast studio", piše Informer.

Naime, serija je u prošlu nedelju ušla u svoju završnicu, kada je emitovana deseta i poslednja epizoda prvog ciklusa velike dramske trilogije "1941-1945", autora Radoša Bajića. Naredna dva ciklusa teško da će ugledati svetlost dana, bar ne u skorije vreme.

"Prvi deo smo snimali u jako teškim uslovima: finansijskim, ali i svim drugim. Još uvek ne znamo da li će se situacija promeniti, pa zato ne možemo da pravimo dugoročne planove. Cilj nam je da se drugi deo emituje 2015. gopdine, ali da li će do toga doći, ne možemo sa sigurnošću da kažemo", poručili su iz "Kontrast studija".

Autor: T.I.
Izvor: Informer
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>