Region

Svet

Region

Ravna Gora: Posle serije, stiže film!

Posle ogromnog uspeha koji je zabeležila serija Ravna gora, autora Radoša Bajića, biće snimljen i istoimeni film, koji će premijerno biti prikazan 13. maja, na dan kada je Draža Mihailović sa grupom oficira stigao na Ravnu goru.

Ravna Gora: Posle serije, stiže film!



Autorsko delo Radoša Bajića, serija Ravna gora,  munjevitom brzinom je zaokupila pažnju gledalaca, te ju je uspeh koji je zabeležila kvalifikovao i za snimanje filma. Tako, popularna serija biće pretočena u film.

Krenuli smo sa obradom materijala, a biće i dodatnih snimanja za te potrebe. U filmu će se naći scene kojih nije bilo u seriji, ali i nove na kojima ćemo raditi. Sve će biti rađeno na malo drugačiji način i u novom dizajnu", rekao je Radoš Bajić.

Premijera filma "Ravna gora" planirana je za 13. maj, tačnije na dan kada je pukovnik Dragoljub Draža Mihailović sa grupom od 26 oficira stigao na Ravnu goru. Bajić je za leto najavio i nastavak snimanja serije čiji je prvi, od ukupno tri ciklusa, nedavno završen. U filmu će, kao i u seriji, igrati Nebojša Glogovac, Milorad Mandić Manda, Dragan Bjelogrlić i drugi.

Autor: T.I.
Izvor: Mondo
Foto: Mondo/Petar Stojanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>