Svet

Region

Naomi Vots odbija plastičnu operaciju

Iako je kult mladosti u Holivudu na ceni, Naomi Vots ne želi da menja svoje lice kako bi bilo mlađe i zategnutije, što je čini jednom od retkih glumica iz Holivuda koje se nisu podvrgle plastičnim operacijama.

Naomi Vots odbija plastičnu operaciju



"Nikad ne reci nikad. Ne osuđujem one koji to rade, ali većina likova koje igram prolazi kroz neku vrstu emocionalnog previranja, pa se od mene traže emocije na licu. Ako mi je lice zamrznuto, nemam pravo da igram neku ulogu? Glumice koje se nisu podvrgnule hirurškim zahvatima još uvek mogu igrati velike uloge. Neke glumice koje su to uradile, nisu se usrećile i izgledaju zastrašujuće. Želim igrati žene s bogatim životnim iskustvom, a što je život duži i bore su dublje", poručila je Naomi Vots u intervjuu za australijsko izdanje časopisa "Good Health".

44-godišnja Naomi misli da su estetski zahvati varanje i ne želi da dopusti da zbog toga uloge ne uradi najbolje što može. Lepa plavuša održava svoj izgled pilatesom, satima plesa i joge. Igra i tenis, jer voli sport.

Majka je dvojice sinova, Saše (5) i Kaija (4) koje ima s glumcem Lievom Šrajberom.

"Čini mi se da sam ispunila svoja dva velika sna iz detinjstva. Oduvek sam htela biti majka, ali kad sam počela da radim u Los Anđelesu nakon što sam se preselila iz Australije, činilo mi se da nikad neću imati porodicu", rekla je glumica, koja je ove godine bila nominovana za Oskara za ulogu u filmu "Nemoguće" o porodici koja je preživela razoran cunami.

Autor: M.P.
Izvor: SuperŽena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>