Region

Svet

Goga Sekulić i Adil Maksutović prave svadbu istog dana

Pevačica Goga Sekulić zakazala je svadbu za 12. maj, međutim istog datuma zakazana je i svadba Adila Maksutovića, Džejevog budućeg zeta.

Goga Sekulić i Adil Maksutović prave svadbu istog dana



Kako se tog datuma udaje Džejeva ćerka, svako bi pomislio da on neće doći na Goginu svadbu, iako je Gogin buduću muž Džejev prijatelj. Međutim, pevačica je pojasnila kakvi su planovi.

"Doći će Džej malo i kod mene. On je prijatelj mog verenika, ali naravno da će otići kod svoje Ane. Mi smo prvi zakazali termin, Adil je hteo u avgustu ili septembru da pravi svadbu, ali eto, predomislio se. I stvarno ja nisam mogla da pomeram svoje venčanje", kaže Goga i objašnjava kako nije zvala previše svojih kolega, pa estrada neće morati da bira na čiju će svadbu otići.

"Nisam zvala celu estradu, samo ljude sa kojima se družim. Doći će mi petnaestak kolega i to je to, ne znam da li se Adil druži sa tim istim ljudima. Slavimo u “Hajatu”, pevaće mi Petar Mitić i Aleksandra Bursać. Polako se pripremamo za taj dan. Što se tiče medenog meseca, ići ćemo negde u toplije krajeve", kaže Sekulićeva.

Iako nije zvala previše svojih kolega, sigurno se zna za jednu zvezdu koja će prisustvovati Goginoj svadbi. Njena buduća kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Džej je rekao kako će na Goginu svadbu poslati svog brata blizanca, kao i da će Goga svakako biti na svadbi njegove ćerke Ane, jer će oni slaviti bar tri dana!

Autor: M.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>