Region

Svet

Lena Kovačević se vraća na scenu

Pevačica Lena Kovačević, posle rođenja sina Vuka, vratila se u formu i, kako smo se uverili na jednom događaju na kome je bila specijalni gost, izgleda lepše nego ikada.

Lena Kovačević se vraća na scenu



Lena Kovačević, posle rođenja sina Vuka, vratila se u formu i, kako smo se uverili na jednom događaju na kome je bila specijalni gost, izgleda lepše nego ikada.

- Moj izgled je samo potvrda onoga što se odranije zna, da se sve žene posle porođaja prolepšaju, da dobiju dodatni sjaj i svežinu. Jednostavno, unutrašnja sreća i zadovoljstvo i činjenica da ste obavili tako divnu i sjajnu dužnost, utiču na izgled i kompletnu pojavu svake mlade mame.

Nasmejana Lena kaže da, dok beba spava, ona pokušava da se posveti čitanju, mada joj, priznaje, to baš i ne polazi za rukom.

- Važno je da pokušavam (smeh). Nemam dovoljno vremena da se posvetim knjigama, ali ipak je uvek tu u blizini neki roman. Trenutno čitam „Priručnik za ratnika svetlosti“ od Paola Koelja. Prija mi baš zato što nemam dovoljno vremena za čitanje. Ali i kad pročitate samo nekoliko Koeljovih pasusa, postajete bogatiji i možete da ih analizirate i donosite vlastite zaključke.

A kada je novi album u pitanju, Lena kaže da ga njena publika može uskoro očekivati:

- Album je u postprodukciji i izaći će, kako sada stvari stoje, krajem marta ili početkom aprila. Još dok sam bila trudna, snimala sam pesme i sada mi je baš drago zbog toga, jer sam relativno kratko vreme posle porođaja spremna da se vratim na scenu, i to sa dobrim materijalom. Novi album je kolaž muzičkih stilova, popa i džeza najviše. Imam nekoliko obrada, u pitanju su pesme iz Srbije i regiona, koje obožavam već godinama, a naravno tu su i nove, autorske numere.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>