Ostalo

Sme�no

Rasprodaja frajera u Parizu: Devojke navalite (Video)

Francuski sajt za upoznavanje nedavno je u srcu pariske modne četvrti otvorio butik u čijem izlogu su izloženi muškarci. Ideja je da su dame te koje imaju pravo da biraju s kim će izaći na sastanak

Rasprodaja frajera u Parizu: Devojke navalite (Video)



Da li možete da zamislite da jednog dana krenete u šoping, a kući se vraćate ruku pod ruku sa prezgodnim i pametnim muškarcem? E pa, u Parizu je upravo tako nešto moguće!

Muškarci od krvi i mesa “spakovani” su u providne kutije poput “Matelovog” Kena i sa natpisima poput “gospodin Mišićavi” ili “Roker” stoje izloženi u izlogu jednog butika smeštenog u Ulici sreće. U pitanju su kataloški zavedene slobodne neženje zainteresovane da nađu ženu svog života i oni su tu u izlogu samo da bi im se dame nesmetano divile.

Istini za volju, oni zapravo i nisu bukvalno na prodaju, već su tu u svrhu promocije portala za upoznavanje “Adopte un Mec”, sajta na kojem mogu da se prijave i žene i muškarci, ali dame ne samo da imaju pravo prvenstva, već i jedino pravo glasa. Znači, nijedna od njih više neće primati neželjene i često nevaspitane privatne poruke od muških udvarača i imaće moć da komunikaciju usmeravaju tako da mogu da se fokusiraju na kvalitete koje zahtevaju od muškarca svojih snova.

Portal zaista želi da žene imaju utisak kao da su pošle u “kupovinu čoveka svog života” i na naslovnoj strani im stoji “imate muškaraca u svojoj korpi”. Koliko je ova ideja dobro prošla pokazuje podatak da imaju preko 300 miliona poseta mesečno.



Autor: S.P.
Izvor: Telegraphe
Foto: adopteunmec

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>