Svet

Region

Žerard Depardje i Sulejman Veličanstveni zajedno u seriji

Iako su svi mislili da je nemoguće da se dojučerašnji Francuz i Turčin nađu na istom mestu uzbekistanska pevačica i dizajnerka Gulnara Karimova nameila im je uloge za seriju "Put svile".

Žerard Depardje i Sulejman Veličanstveni zajedno u seriji



Žerar Depardje i Halit Ergeč zajedno glume u seriji „Put svile“! Iako su svi mislili da je nemoguće da se dojučerašnji Francuz i Turčin nađu na istom mestu uzbekistanska pevačica i dizajnerka Gulnara Karimova je uverena u suprotno i misli da su njih dvojica savršeni za uloge koje im je namenila u seriji koju je napisala.

Ćerka uzbekistanskog diktatora, smatra da ovu ulogu duguje glumcu koji se proslavio ulogom Sulejmana Veličanstvenog u istimenoj hit seriji.

- Halit ceni moj rad. Nije propustio ni jedan vikend umetnosti koji godinama organizujem u Taškentu. Morala sam mu se odužiti - izjavila je Gulnara Karimova.

Lik vizantijskog vođe, glavnu ulogu u filmu, igraće francuski glumac Žerar Depardje koji je nedavno uzeo ruski pasoš kako bi izbegao plaćanje poreza u domovini. Halit Ergenč već je dogovorio termin snimanja, no zbog obaveza u Turskoj još se nije sastao sa francuskim kolegom Žerarom koji je oduševljen što će raditi u Uzbekistanu.

- Nisam neki talenat pa sam recitovao njene stihove - rekao je Depardje koji je počašćen, kaže, što je Gulnara zbog njega menjala scenario. Kako kaže – prvo je trebao da bude evropski monah iz 6. veka, ali postao je vizantijski vladar.

- Obožavam njegove filmove i mislila sam da bi takvoj legendi bolje pristajala glavna uloga - rekla je Karimova.

Autor: S.P.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>