Region

Svet

Kežmana žena tuži zbog alimentacije!

Drama u životu bivšeg fudbalera Mateje Kežmana i njegove supruge Emilije dobiće svoj epilog na sudu, ali kako trenutno stvari stoje, ne u vidu sporazumnog razvoda, već u obliku parnice.

Kežmana žena tuži zbog alimentacije!



Pre nego što su se Kežman i njegova supruga posvađali u njenom stanu na Vračaru, zbog čega je intervenisala i policija, Emilija se konsultovala sa svojim advokatom kako bi našla najbolje rešenje za razvod i tom prilikom odlučila da podnese tužbu.

- Emilija je od Mateje tražila podelu imovine i alimentaciju, ali to nije ni približno cifri koja se pojavljivala u medijima. Spominjano je da traži 6.000.000, a to nema veze sa istinom. Njoj je bilo najbitnije da se s Matejom van suda, što civilizovanije, dogovori oko mesečne cifre koju će davati za svoju decu, međutim, on se nije složio s njenim predlogom - priča dobro obavešten izvor.

- Kada mu je Emilija rekla cifru koju bi trebalo da izdvoji za svoju decu, Kežman je, kako sam čuo, rekao kako on nema primanja kao kada je bio na vrhuncu svoje karijere. Inače, prema onome što znam, njihovi razgovori u vezi s razvodom su se vodili nekoliko puta, da bi Mateja na kraju rekao kako ne pristaje na njene uslove i kako slobodno može da ga tuži. Emilija je na kraju otišla kod advokata i saopštila mu da sastavi tužbu koju će, ukoliko ne dođe do značajnih promena, uskoro i podneti - završio je naš izvor.

S obzirom na to da nas je Emilija Kežman za sve izjave uputila na njenog advokata Vladimira Bojovića, pozvali smo ga kako bi nam dao komentar na naša saznanja.

- Emilija prolazi kroz jako težak period života. Najpre zbog slike koja se u medijima stvorila o njoj zbog pominjanja cifre od 6.000.000, a koja je daleko ispod toga. Ona ne traži ništa, već samo ono što su zajedno stekli. Njih dvoje nisu uspeli čak ni da se dogovore oko alimentacije, tako da je taj proces i dalje u toku - rekao je za “Alo!” poznati advokat koji zastupa Matejinu suprugu.

Mateja Kežman, koga smo pozvali da bi čuli njegov komentar na priču, najpre nam je rekao da ne želi da se o tome piše, kako je objasnio, pre svega zbog dece.

 - Ja sam svoje ime stvorio uspešnom karijerom i ovakve priče me nikada nisu interesovale i ne želim da se o mom privatnom životu piše. Ja sam nekada bio fudbaler, sada sam niko i ništa i ima toliko zvezda koje žele da se nađu na naslovnoj strani ovim povodom, tako da o njima pišite. Svaki razvod je težak i ne može da prođe bez problema i svađa, pa tako ni moj, a ovo utiče i na moju decu, koja već idu u školu, i ovo može da ostavi traume na njihov život. Ceo život se grčevito borim za njih i oni su moj centar sveta. Nema šta nikoga da interesuje da li sam ja dao novac ili nisam - izjavio je Kežman da bi potom, iako je u jučerašnjem broju “Alo!” negirao da je bilo svađe sa suprugom, zbog čega je intervenisala i policija, sada to potvrdio.

- Nikakve tuče i udaraca nije bilo i, kada je došao policajac, rekao sam mu da, ako se pročuje u medijima, kaže kako je stvarno bilo. Napada i tuče nije bilo! Toliko ima problema u državi, a vi se bavite mojim životom. Ja nikoga nisam ubio, nisam ukrao. Pomagao sam ceo život. Pet-šest miliona evra sam dao deci kojoj je pomoć bila potrebna, a nikada se time nisam hvalio niti želeo da ističem - rekao je Kežman.

Autor: S.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>