Region

Svet

Ja imam talenat: Večeras drugo polufinale, Frajle specijalne gošće (Video)

Drugo polufinalno veče četvrte sezone "Ja imam talenat" vodi vas u svet magije. Jedinstvena plesna grupa "UV Dance" uvešće nas u drugo polufinale kroz još jedan ples u mraku, a vešti plesači prikazaće večitu borbu dobra i zla na samo sebi svojstven način.

Ja imam talenat: Večeras drugo polufinale, Frajle specijalne gošće (Video)



Isidora Jovanović, zubarka iz Niša, izabrala je pesmu po uzoru na američki "Iks Faktor", a nama ostaje da vidimo da li će se njen glas čuti i do finala.

Tibor Šmit nas svojim telom i pokretima vodi kroz pravu čudesnu šumu, a onda na red dolazi sastav "Čudesmo", koji će ovoga puta izvesti jednu tradicionalnu makedonsku numeru uz pomoć najautentičnijeg aboridžanskog instrumenta didžiridua i to ne jednog već dva.

Marko Jović, mladi i talentovani pevač razbiće svojim stihovima magiju čudesne šume i za kratko nas vratiti u realnost, a "Star Dance Studio" će pokazati kako na delu izgleda vojnička uvežbanost i ples "svi kao jedan".

Sestre bliznakinje Nađa i Manja Kiurski donose duh MTV-ja i tinejdž zvezda poput Majli Sajrus i Selene Gomez, a čudesne Kikinđanke tvrde da su najsrećnija deca na svetu.

Profesorka latinskog Nataša Pavlović, kao da se čitav život pripremala za ovaj trenutak, u kome će sve emocije dugo čuvane u sebi pustiti na scenu i među ljude. Predstaviće nam se jednom filmskom numerom iz čuvenog polu-aimiranog filma "Ko je smestio Zeki Rodžeru?" i tako na najbolji način zaokružiti još jedno magično veče u "Talentu".



Ko će iz ove druge emisije "Ja imam talenat" proći dalje odlučujete vi svojim glasovima, a saznaćete prvi na portalu svetplus.com.

Autor: S.P.
Izvor: RTS

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>