Region

Svet

Niggor Lazić spremio nove pesme

Nekadašnji pevač kultne crnogorske rep grupe Monteniggers, Igor Lazić poznatiji kao Niggor, kaže da se vraća pevanju i da prvu pesmu možemo da očekujemo već na jesen.

Niggor Lazić spremio nove pesme



"Sakupio sam nekoliko dobrih numera, ali mislim da zbog loše ekonomske situacije nije isplativo ulagati u album. Oni koji vole da slušaju moju muziku mogu da očekuju novu pesmu, najverovatnije, na jesen", kaže Nigor.

"Trenutno nastupam kao di-džej na klupskim svirkama, ali to više radim iz hobija. Okupiran sam klubom, koji sam u Beogradu otvorio sa još nekoliko prijatelja. Malo radimo, malo blejimo i krademo bogu dane. Muzika donosi više kinte, jer kafana je rupa bez dna. Naš klub ima skoro 500 kvadrata sa terasom, koju još nismo pošteno sredili, a došlo nam je leto. Trenutno smo u fazi smišljanja sadržaja kojim bismo privukli ljude. Nadam se da ćemo za godinu dana moći pristojno da živimo od kluba."

Na pitanje kako je potrošio nagradu od 50.000 evra kao pobednik Farme, Niggor kaže: "Za vreme 'Montenigersa' zarađivao sam dovoljno da sam mogao priuštiti sebi stan i dobra kola, ali, bio sam mlad i lud, pa sam sve potrošio na provod i devojke. Nisam razmišljao o krovu nad glavom, ali konačno sam stavio tačku na glupiranja i kupio stan. Eto, s ponosom mogu da kažem da više nisam podstanar, a bio sam to punih 15 godina."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>