Region

Svet

Region

Monika Beluči sutra stiže u Srbiju

Monika Beluči stiže u Kusturičin Drvengrad 19. januara, ali pre nego što helikopterom proslavljenog reditelja doleti na Mokru goru, ona će iz Francuske sleteti prvo u Banjaluku.

Monika Beluči sutra stiže u Srbiju



Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, šalje po nju vladin avion "cesna 525", jer želi da slavna glumica provede nekoliko sati u gradu na Vrbasu. Ona će u subotu prepodne sleteti na aerodrom Mahovljani, gde će je sačekati i Emir Kusturica, pa će nakon prijema kod Dodika, odleteti u Višegrad, odnosno u posetu Andrićgradu. Očekuje se da i predsednik pođe na taj put kako bi sve troje po podne stigli na Mokru goru.

Sa Belučijevom, jednom od najlepših žena na svetu, na festival "Kustendorf" stižu i predstavnici kanskog i marokanskog filmskog festivala. Planirano je da Monika Srbiju napusti 22. januara, kada će, kako saznajemo, posetiti Beograd, gde će je primiti i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Ova poseta Monike Beluči biće svojevrsna promocija i Srbije i Republike Srpske u svetskim razmerama, pošto vlada ogromno interesovanje medija sa svih meridijana da proprate njen boravak na "Kustendorfu".

Nakon što je "pretukao" Brusa Vilisa, Emir Kusturica sinoć je u Mećavniku dočekao američkog režisera Bena Zejtlina, čiji je film "Zveri južnih divljina" nominovan za dva Oskara. "Pa potkrade se i njima neki dobar film. A Zejtlin je dobar, sjajan momak", rekao nam je sinoć Kusta o režiseru, koji inače u Nju Orleansu živi sa čoporom divljih životinja.

Inače, let mladog Amerikanca helikopterom od Beograda do Mećavnika pretvorio se u dramu. Upali su u mećavu, pa su morali da slete u Sevojno. "Nisam se plašio, bilo je zabavno. Ovo je najbolja avantura u mom životu", kazao je Zejtlin, mada njegove oči nisu tako govorile.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>