Region

Svet

Region

Slavna Monika Beluči dolazi u Trebinje

Italijanska filmska diva Monika Beluči trebalo bi da oko 10. jula stigne u Trebinje, gde učestvuje na snimanju filma "Na mlečnom putu", režisera Emira Kusturice.

Slavna Monika Beluči dolazi u Trebinje



Nakon snimanja na Mećavniku, ovog vikenda će se nastaviti snimanje već započetih scena u Trebinju, kojima će prisustvovati i lepa glumica. Osim slavne Monike Beluči koja će igrati mladu, u filmu glumi i njena koleginica - a naša glumica Sloboda Boba Mićalović, koja bi trebalo da se za Trebinje uputi već početkom jula i glumiće mladinu sestru.

Asistent režije Slobodan Boban Dedejić, prenose Nezavisne novine, već je stigao u Trebinje i uveliko razgovara sa glumcima i asistentima.

"U filmu glumi i Bajram Severdžan, Emirov glumac naturščik, koji je već igrao u njegovom filmu ‘Crna mačka beli mačor’, makedonski glumac Pepi Mirčevski i takođe makedonska glumica Ratka Radmanović, koja dolazi 30. jula", rekao je Dedejić za Nezavisne novine i dodao da je Radmanovićeva angažovana da glumi babu koja prodaje mleko, Pepi će biti seoski sveštenik, dok je za Severdžana osmišljen lik provodadžije.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>