Svet

Region

Upoznajte prelepu Džansu Dere (Foto)

Nakon uloge u seriji "Sila" bivša manekenka Džansu Dere postala je jedna od najplaćenijih turskih glumica. Po epizodi dobija 30.000 evra. Obožava da putuje.

Upoznajte prelepu Džansu Dere (Foto)



U turskoj seriji "Sila" beskrajno je zaljubljena u Boran-agu kojeg glumi Mehmet Akif Alakurt. Džansu Dere (32) pojaviće se i u trećoj sezoni "Sulejmana Veličanstvenog" gde će glumiti ropkinju Firuze, glavnu suparnicu sultanije Hurem.

Nakon uloge u "Sili" bivša manekenka Čansu postala je jedna od najplaćenijih turskih glumica. Po epizodi serijala dobija oko 30.000 evra. Studirala je arheologiju, no nikad nije diplomirala. Ulozi u Sulejmanu se veseli, no ugovor je potpisala samo na 10 epizoda jer je umorna od rada.



"Do iduće jeseni želim proputovati svet", rekla je Džansu. Letos je prekinula trogodišnju vezu s rediteljem Džemom Ajdinom i odmah otputovala na Maldive.

Lepa Turkinja obožava da jede i kuva, a spašava je, kaže, to što priprema mnogo povrća i ne voli slatko pa nikad nije morala na dijetu. Bila je druga pratilja Mis Turske 2000. godine, a sama nema preveliko mišljenje o svom izgledu. Dugo se bavila manekenstvom pa joj je moda pomalo dosadila i danas uopšte ne prati trendove. U ormaru ima najviše farmerki i jednostavnih haljina. Prekinula je i burnu vezu s komičarem Džemom Jilmazom i sad uživa u slobodi.



"Prvi put nakon mnogo vremena imam sve vreme ovog sveta za sebe", srećna je Džansu koja privatni život drži podalje od javnosti i medija.

Autor: B.B.
Izvor: Gloria
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>