Svet

Region

Britni Spirs i Džejson Trevik raskinuli veridbu (Foto)

Muzička zvezda Britni Spirs je potvrdila da je raskinula vezu sa svojim verenikom Džejsonom Trevikom.

Britni Spirs i Džejson Trevik raskinuli veridbu (Foto)



Popularna Britni i Džejson započeli su vezu u maju 2010. godine, a veridbu su objavili u decembru 2012. Međutim, nakon izvesnog perioda nesuglasica i usled nedostatka emocija, par je okončao svoju vezu, ali tvrde da će uvek ostati prijatelji.

Trevik je ujedno bio i pevačicin menadžer, pa je osim okončanja ljubavi okončana i poslovna saradnja. "Džejson i ja smo odlučili da raskinemo veridbu. Uvek ću ga voleti i on će ostati moj veliki prijatelj", rekla je Britni Spirs.

"Jedno poglavlje je završeno i počinje novo. Obožavam Britni i njene sinove i bićemo i dalje bliski prijatelji", potvrdio je Džejson.



Iz PR službe Britni Spirs saopšteno je da je do okončanja veze došlo sporazumno zajedničkom odlukom, te da će bivši partneri ostati u prijateljskim odnosima.

Osim raskida, istog dana mediji su objavili i vest o Britninom napuštanju sudijskog mesta u muzičkom takmičenju "X Factor". Pevačica je istakla da napuštanje takmičenja nema nikakve veze sa njenim privatnim životom i da je odluku donela sama kako bi se posvetila snimanju svog novog albuma.

"Divno sam se provela radeći na X Factor-u, obožavam druge sudije i moje takmičare, ali je vreme da se vratim u studio", izjavila je Britni Spirs.



Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>