Region

Svet

Rada Manojlović dobila 101 ružu! (Foto)

Jedna od najpopularnijih Grandovih pevačica sinoć je nastupila u prepunom prestoničkom klubu u okviru večeri "Balkan soul".

Rada Manojlović dobila 101 ružu! (Foto)



Kada se pojavila na sceni u beloj mini haljini sa cirkonima i zapevala pesmu "Nikada više" nastale su velike ovacije. Veći deo muške populacije ostao je zatečen atraktivnošću zvezde Granda, koja je pokazala da je u odličnoj formi.

Nakon numere kojom je otvorila svoje veče, pozdravila je publiku i poželela im sve najbolje u Novoj godini, a nakon toga počela da ređa numere poput "Marakana", "Deset ispod nule", "Nije meni", "S mora na planine". Atmosfera je u jednom trenutku dovedena do usijanja, a Rada nije prestajala sa podizanjem atmosfere.



Ređala je hitove svojih kolega, a odlična atmosfera nije jenjavala. U jednom trenutku pevačica je dobila šampanjac, a ubrzo i 101 ružu. Nastao je veliki aplauz, a Manojlovićeva se prilično iznenadila. Zahvalila se svojim fanovima i nastavila sa mnogobrojnim pesmama. Repertoar je bio prilično bogat, a Rada je pokazala da se podjednako dobro snalazi i sa baladama i sa pesmama bržeg ritma.

Vrhunska zabava u klubu "Magacin" potrajala je do ranih jutarnjih časova.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>