Region

Svet

Drugi deo rođendana Željka Vasića u klubu Cinema: Žurka do zore uz prijatelje i tamburaše (Foto)

Kao što smo obećali u prvom članku o promociji novog singla i spota Željka Vasića za pesmu "Željo moja jedina", evo izveštaja sa nastavka dobre zabave i provoda kada se društvo iz Elington kluba hotela Hayat preselilo u klub Cinema.

Drugi deo rođendana Željka Vasića u klubu Cinema: Žurka do zore uz prijatelje i tamburaše (Foto)



U prisustvu velikog broja prijatelja i novinara Željko je obeležio svoj 33. rođendan čije je slavlje nastavio u klubu Cinema.



Željko Vasić proslavio rođendan i promovisao spot u društvu brojnih kolega
S obzirom da je ponedeljak veče Željka Vasića i njegovih prijatelja, ove večeri ih je bilo, očekivano, mnogo više nego ranije. Uz Snežu Nešić, na sceni kluba Cinema pridružila mu se i Goca Tržan, kao gost večeri, a i Bane MVP je imao malo iznenađenje za publiku, otpevavši sa Željkom pesmu "Celu noć i celi dan".



Izuzetna zabava iz kluba Ellingtons hotela Hyatt, nastavila se još intenzivnije u klubu Cinema do pet sati ujutru. Među prijateljima Željka Vasića je bilo i dosta ličnosti iz javnog života.



Kao rođendanski poklon, specijalni gosti i iznenađenje bili su tamburaši Lepog Koleta iz Lazinog salaša u Novom Sadu, koji je dobio i svoju zimsku oazu zabave, Lazin Salaš na Kopaoniku.









Autor: S.P.
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>