Region

Svet

Jovana Živković Prvi glas Srbije: Bolji sam pevač od Nikole

Jovana Živković (17), mlada Podgoričanka koja je u subotu ispala iz "Prvog glasa Srbije", priznaje kako je predosećala da će izgubiti u duelu i da ju je trema savladala, ali i da se raduje povratku kući.

Jovana Živković Prvi glas Srbije: Bolji sam pevač od Nikole



Šarmantna i nasmejana Jovana gledaoce Prvog glasa Srbije je osvojila prirodnošću, jakim glasom i pozitivnom energijom. Međutim, emocije su je savladale, pa je nastupajući u subotu, na trenutak zaboravila reči pesme koju je izvodila, što je delom i uticalo na konačnu odluku žirija da ona napusti šou a ne Nikola Planka, koji je sa njom bio u duelu.
 
"Čitav dan sam imala čudan osećaj i pripremala sam se psihički, ali jednostavno emocije su učinile svoje, duel mi je pao teže nego što sam mogla da zamislim. U jednom trenutku sam čak pomislila da neću moći da izađem na scenu. Trebalo mi je dosta snage da to uradim", kaže Jovana.

Ona dodaje kako bi volela da je prošla još bar dva kruga, ali raduje se povratku porodici, školi i obavezama.
 
"Smatram da imam bolje glasovne mogućnosti od Nikole, ali nisam se pokazala u najboljem izdanju. Nikola je super momak i drago mi je što je prošao."
 
Jovanina najveća podrška su roditelji, koji su svim srcem bili uz nju i navijali za svoju mezimicu.
 
"Svako čekanje da vidimo ko će proći, a ko završiti u duelu mi je vrlo teško padalo, a ovog puta mi je, znajući da nije ni moje kriterijume zadovoljila, bilo još teže. Pesma joj nije legla i moja pretpostavka je da nije dovoljno vežbala. Što se tiče nastupa, konkretno, nije nepravedno ispala nego je bilo realno. Da je otpevala bez greške, bilo bi mi krivo", priča Jovanin tata Goran Živković.

"Kada je vidim, čim se vrati u Podgoricu, prvo ću joj reći da je volim. Da je ispala i peta, jedanaesta, nije bitno. U trenutku kad se Mare obratio duelistima, znali smo da ispada. Supruzi je takođe teško palo i voleli bismo da je ostala da uči i stekne još veće iskustvo zbog nje same i njene promocije. Emocije su se slegle, sam ulazak u finale je veliki uspeh. Jovana je za nas pobednik. Mi ćemo je uvek u svemu podržati i 100 odsto stojimo iza nje", iskren je Goran Živković.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>