Region

Svet

Glamur na crvenom tepihu: Ceca kao princeza, Severina u providnoj haljini (Foto)

O najglamuroznijem događaju godine "Hello ličnost godine" održanom sinoć u Belom dvoru, uz brojne pohvale izvestili su mnogi mediji, kako u Srbiji, tako i u zemljama regiona.

Glamur na crvenom tepihu: Ceca kao princeza, Severina u providnoj haljini (Foto)



Svečana ceremonija dodele nagrada za Hello! Ličnost godine počela je nešto posle 20 časova, a u ulozi voditelja se, kao i prošle godine, našao slavni bračni par - voditeljka Nina Radulović i glumac Branislav Lečić. Dobrodošlicu je prisutnima poželeo i princ Aleksandar Karađorđević.



Za razliku od većine manifestacija, laureati „Hello! Srbija ličnost godine“ nisu bili podeljeni u kategorije, već su to poznate ličnosti sa filmske, muzičke, kulturne i modne scene, kao i ličnosti koje su humanitarnim aktivnostima, svojim radom i medijskim nastupima obeležile 2012. godinu, a nagrađeni su: balerina Aja Jung, olimpijka Ivana Maksimović, glumica Danica Maksimović, Snežana - Ana Divac, Miloš Biković, Snežana Dakić Mikić, Frano Lasić, Zdravko Čolić, Havijer Hunk, Svetlana Ceca Ražnatović, Žejko Mitrović, Tamara Grujić, Nikola Rađen, Radoš Bajić, Milorad Kapor,  Severina, voditeljka Maja Nikolić, Momčilo Otašević, Nenad Radujević, Milica Mandić i Jadranka Jovanović.

Ceca Ražnatović je za ovu ceremoniju odabrala decentnu maksi haljinu bele boje, uz odgovarajuću frizuru, elegantnu punđu.



Ana Kokić i Nikola Rađen opredelili su se za garderobu u crnim tonovima - Nikola je obukao odelo, a Ana glamuroznu haljinu.





Severina Vučković
pojavila se u maksi haljini crne boje sa srebrnim dodacima, ogrnuta crnim kaputom od perja, a potom se srdačno pozdravila sa hrvatskim glumcem Franom Lasićem, koji takođe nije propustio "Hello party".

Tatjana Vojtehovski odenula je ljubičastu haljinu, dok se vlasnica agencije "Miss Yu"Vesna da Vinča opredelila za crnu kreaciju. U njenom društvu bila je Mis Srbije Aleksandra Doknić, odevena u crvenu haljinu sa šlepom, sa krunom na glavi.

Vlada Stanojević, voditelj televizije "Pink" došao je u društvu devojke Mine Dobrosavljević, a ubrzo za njima stigao je i dizajner Saša Vidić.



Balkanska pop zvezda Zdravko Čolić, elegantno odeven kao i uvek, plenio je pažnju prisutnih. Ni kreatorka Verica Rakočević nije propustila svečanu dodelu nagrada. Folk pevačica Ilda Šaulić došla je u društvu fotografa Miloša Nadaždina.



Svetlana Ceca Ražnatović se nakon uručenja nagrade obratila prisutnima rečima: "Hvala svima, mnogo mi znači ova nagrada. Želim nam svima da u sledećoj godini budemo još uspešniji".

Severina je bila vidno raspoložena, zahvalila se i rekla: "Dobro veče, spomenuli ste sve, samo ne Severinu koja glumi u Bondu! Najveći uspeh mi je večeras što nisam pala niz stepenice zbog duge haljine! Drago mi je da nas umetnost spaja!".

Nakon glamurozne dodele nagrada, dobitnici su raspoloženo pozirali brojnim fotoreporterima u prostorijama Belog dvora, a potom je usledio svečani koktel u luksuznom ambijentu ovog istorijskog zdanja na Dedinju.





















Autor: B.B.
Izvor/Foto: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>