Region

Svet

Miloš Bojanić: Pare delimo na ravne časti

Pobednik "Farme", Miloš Bojanić je po izlasku potvrdio da je igrao igru zahvaljujući kojoj ih je sve nadmudrio i pobedio.

Miloš Bojanić: Pare delimo na ravne časti



"Kao pobednik se osećam izuzetno dobro. Farmeri su me prozvali Brusom Lijem, iako se nisam osećao tako, ja sam se borio sam protiv svih i imao sam odličnu strategiju. Svi oni su bili izuzetno netaktični i nisu ništa znali. Mogli su da me ostave po strani, i da se igraju između sebe. Međutim, toliko je bilo neke mržnje, neke siline usmerene prema meni. Jednostavno, bio je cilj da se ja eliminišem, verovatno su me posmatrali kao konkurenciju jer sam seljačko dete", izjavio je Miloš.

Na pitanje zbog čega je ušao na farmu, i da li je moguće da je sa svima na farmi ušao u konflikt, Miloš odgovara:

"Oni su došli sa mnom u konflikt. I to samo zato što sam ja bio jedini farmer i dete sa sela. Jedini sam sve znao i radio više nego svi, i to je njih iritiralo. Drugo, bili su ljubomorni na mene zašto sam došao na farmu, a imam sve u životu. Saša Popović me je zamolio da uđem. Producentima je bio potreban takav profil ljudi, a Saša je imao poverenja u mene. Čak sam na početku, prve dve nedelje, razmišljao da se povučem sa farme, jer me nije interesovao novac, ali kada je krenula hajka na mene, nisam. Ja sam borac koji se ne predaje, ova je igra vrlo surova, ja sam poželeo da zaigram tu igru i sve sam ih pobedio."

Miloš je prokomentarisao i Đusovo izbacivanje: "Žao mi je što je izbačen. Ali, nije izbačen zbog mene, već zbog Mace, koji je najkvarniji i hteo je da pomuti naše mozgove da bi pobedio. Poštujem odluku „Farme" da je to bilo seksualno zlostavljanje. Mislim da je bilo na ivici - on me je otkrio i uhvatio za zadnjicu. Bio je pijan i naseo je na Macine i Firčijeve priče. Žao mi je Đusa, družiću se sa njim i pomoći mu u nekim stvarima".

Pričali ste da ćete novac podeliti sa Minom i Draganom. "Taj predlog nije prihvaćen jer Mina nije želela. Imam dva sina, tu je moja supruga, a i ja sam živ. Nas četvoro ćemo sesti i podeliti nagradu na ravne časti".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>