Region

Svet

Kristina i Nataša Bekvalac ne odustaju od rijalitija

Najpopularniji rijaliti na svetu "U korak sa Kardašijanovima" je običnu američku porodicu pretvorio u brend.

Kristina i Nataša Bekvalac ne odustaju od rijalitija



S obzirom na to da je žanr rijalitija jedan od najgledanijih i u Srbiji, zapitali smo se ko bi bile autentične sestre Kardašijan u domaćoj verziji.  U skladu s trendovima, domaći producenti počeli su da razmišljaju o snimanju sličnog rialitija. Već neko vreme se priča o sestrama Bekvalac u ulozi Kloi, Kim i Kortni.

"Rijaliti jeste u planu, ali ta priča je stopirana, pa zasad nema novosti. Ne bih mogla previše unapred da pričam o nečemu što još nije realizovano, ali svakako da Nataša i ja nismo odustale od toga, samo se čeka pravi trenutak", rekla je za Kristina Bekvalac, koja pored Nataše ima još jednu stariju sestru, Draganu, pa bi samim tim ova postava bila najsličnija originalnoj.

Postojala je priča da je jedna domaća televizija odobrila pilot-epizodu, koja je čak i snimljena pre odlaska sestara Bekvalac na Ibicu, gde je Nataša početkom leta snimala spot za pesmu "Pozitivna".

Atraktivne članice grupe Models takođe su dobijale ponude za sličnu formu emisije.

"Više puta do sada grupa Models je dobijala ponude za rijaliti. Trenutno je aktuelna priča o snimanju jednog, u kome će Anastasija Buđić, Dragana Rogojević, Mila Kaluđerović i Ivana Žigić biti glavne junakinje, ali sve je još uvek u fazi pregovora. Svakako ne bismo kopirali Kardašijanove, jer za početak one imaju zanimanje, one su modeli i manekenke, a i nisu u krvnom srodstvu", kaže Milan Vrbić, menadžer modelsica.

Veliki broj fanova voleo bi da gleda i glumačku braću Trifunović - Sergeja i Baneta, ali je poznato da oni izbegavaju razotkrivanje intime u medijima. Da li bi astronomski honorar to promenio, moraće da provere producenti.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>