Region

Svet

Miloš i Maca da se izbace sa farme

Miloš Bojanić i Dragan Marinković Maca trebalo bi da budu izbačeni sa farme. Nakon što su se u noći između subote i nedelje žestoko posvađali, pljuvali, a potom i tukli, "Pink" bi trebao da ih eliminiše iz takmičenja.

Miloš i Maca da se izbace sa farme



Na pitanje da li će Miloš i Maca trpeti posledice zbog nedoličnog ponašanja, portparol "Farme" Nemanja Josifljević je izjavio: "Nemamo snimak udarca tako da ne znamo da li se i šta desilo. Niko od farmera nije želeo da komentariše slučaj. Pljuvanje se ne smatra prekršajem", iako Miloš tvrdi da je udaren.

Ovim povodom Republička radiodifuzna agencija oglašava da dešavanja na farmi nisu u njihovoj nadležnosti. "Ponašanje učesnika u rialiti emisiji nije u nadležnosti RRA. Mi samo vodimo računa o ponašanju emitera, a prekršaji u samom programu su stvar emitera, vlasnika licence i svih ostalih aktera u čije odnose nismo upućeni", kaže Srboljub Bogdanović, portparol RRA.

Posle svađe i tuče između Mace i Miloša Bojanića, producent ovog rijalitija Predrag Pavlović ušao je na Farmu, da bi razgovarao sa farmerima. "Nećemo stajati iza šoua ako ovako nastavite. Zbog vašeg ponašanja se u državi svašta dešava! Dobili smo kaznu, Pink ima probleme sa RRA, trudimo se da emitujemo minimum vaših ispada, i ako ne rešimo stvari, zatvorićemo ovaj program. Ne možemo da tolerišemo ovo ludilo, pritisak je ogroman, morate da se smirite", zapretio je Pavlović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>