Region

Svet

Stroga mama Ceca: Veljko se muči na Kipru, neka trpi, mora i on malo da se žrtvuje!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je početkom septembra upisala svoju decu Veljka i Anastasiju u školu na Kipru, kaže da, iako njen sin pati za Srbijom i stalno se žali zbog toga, ne želi da mu popusti, kao i da će on morati da se pomiri sa činjenicom da će u Beograd doći tek za Božić.

Stroga mama Ceca: Veljko se muči na Kipru, neka trpi, mora i on malo da se žrtvuje!



- Pa, šta da mu radim? Svakog dana mi se žali. Škola je to. Moraju i oni da polože neku žrtvu – izričita je Ceca, koja dodaje da joj deca nedostaju, ali da je njihovo obrazovanje najvažnije.

Inače, pevačica je decu poslala na Kipar da bi ih sklonila od medijske pažnje koja ih prati, ili drugačije rečeno, kao vaspitnu meru koja će ih naučiti kako treba da se ponašaju.

Da podsetimo, prvo je u centru pažnje bila njena četrnaestogodišnja kćerka Anastasija i njena veza sa Nemanjom Zaladom, što je izazvalo pravi lom u kući Ražnatovića…

Nekoliko dana kasnije, i šesnaestogodišnji Veljko je na svom Fejsbuk nalogu objavio svoje slike na kojima se ljubi sa devojkom, što je dodatno razljutilo Cecu, koja se sa decom preselila na Kipar i decu upisala u školu u Aja Napi.

Iako Veljko i Anastasija na društvenim mrežama često iskazuju svoje nezadovoljstvo zbog majčine odluke, Ceca je nepokolebljiva u svojoj odluci da “na pravi način isprati pubertet svoje dece i pobrine se da ne krenu pogrešnim putem”.

Autor: S.P.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>