Region

Svet

Šok! Seks na nacionalnoj televiziji! (Foto 18+)

Na televiziji koja ima nacionalnu pokrivenost emituje se seks iz studija sa udatom ženom koja želi da bude starleta i njenim venčanim kumom.

Šok! Seks na nacionalnoj televiziji! (Foto 18+)



Tačnije, radi se o emisiji "Luda kuća" čije emitovanje je na televiziji Happy. Kroz ovu emisiju defilovali su razni profili: svadljivci, prevareni i ostavljeni ljubavnici, ćerke kojima očevi brane udaju... ali ono što je snimljeno i emitovaće se sutra u 23 sata je u najmanju ruku - šok!

"Istina je. U emisiji pod nazivom "Nema seksa bez kuma" dama je priznala da spava sa svojim mužem, ali i venčanim kumom, i da to funkcioniše godinama, jer je muž alkoholičar i zapostavlja je", potvrdio je voditelj Dejan Stanković.



Da bi bili uverljivi u svojoj priči, njih dvoje su se, skinuli pred publikom u studiju i - imali seks! Kum je pokazao njenom mužu kako treba da vode ljubav, kroz segmente, od oralnog do konačnog užitka. Mazali su se čokoladom i ljubili.



Pošto je video seks sa kumom, suprug je najavio razvod, na šta je uskoro bivša supruga rekla:

"Očekivala sam razvod, nije me briga. Posvetiću se karijeri starlete, jer verujem da sam bolja od svih koje se promovišu kroz novine".



Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: PR HappyTv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>