Region

Svet

Darko Lazić ima problem! Marina se žali jer retko imaju odnose!

Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali, ne može se protiv psihe i glave. Pevač Darko Lazić ima problem! Marina se žali jer retko imaju odnose!

Darko Lazić ima problem! Marina se žali jer retko imaju odnose! Screenshoot/Instagram



Darko Lazić  23. oktobra 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, usled koje je zadobio povrede toliko ozbiljne da se i danas oporavlja.

Nesreća je prouzrokovala to da pevač danas ima ugrađen veštački kuk, a to mu pravi problem tokom seksualnih odnosa, jer ima strah od povrede.

"Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomernu kilažu, a kamoli dok vodimo ljubav." - kaže Darko.


"Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni deo svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mesto, ali je sada tako." - priča Lazić otvoreno.

Kako kaže, razmišlja o tome da potraži pomoć psihologa ili psihijatra:

"Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje." - objasnio je Darko Lazić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>