Region

Svet

Jelena Marjanović: Šokantno otkiće! Kuma lagala!

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine i od tada, pa sve do sada javnost je zainteresovana za sve nove detalje. Šokantno otkriće je, da je kuma Vera lagala o kretanju Zoranovog sina Uroša.

Jelena Marjanović: Šokantno otkiće! Kuma lagala! Foto: InstagramCentar za forenzička istraživanja čiji je direktor Nenad Šipka izvršio je rekonstrukciju izjave Vere Vukomanović, kume porodice Marjanović, a na osnovu kretanja mobilnog telefona Uroša Marjanovića, sina Zorana Marjanovića. Prema podacima koji su dobijeni preko baznih stanica, Centar je utvrdio da izjava Vere Vukomanović ne odgovara kretanju telefona Zoranovog sina, Uroša.

Prema podacima Centra za forenzička istraživanja, Vera Vukomanović je izjavila da se 2. aprila 2016. godine, Uroš Marjanović vratio kući u 13.10 časova, a da to zna jer je igrom slučaja pogledala na zidni sat. Iz Centra za forenzička istraživanja navode:

"Na osnovu podataka baznih stanica kretanja Uroševog mobilnog telefona njegov broj je ušao u zonu porodične kuće iz pravca Krnjače u 12.27 časova. U zoni porodične kuće je ostao do 12.48, a onda se oko 14.18 opet vratio u zonu porodične kuće."

Prema rečima Nenada Šipke, podaci baznih stanica o kretanju telefona Uroša Marjanovića i izjava svedoka Vere Vukomanović, a koja se odnosi na vreme Uroševog dolaska kući, se ne poklapaju:

"Vera je jedina koja je potvrdila da su Zoran, Jana i Jelena Marjanović otišli da Jelena trči i da je Jelena bila živa 2. aprila 2016. godine. Na osnovu toga što se njena izjava o Uroševom dolasku kući, ne poklapa sa podacima, dovodi se u pitanje da li je izjava vezana za trčanje merodavna."

Iz Centra za forenzička istraživanja ponovo ističu da smatraju da Jelena nije ubijena na nasipu:

"Smatramo da je prosto nemoguće da je Zoran Marjanović izvršio ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović Marjanović na tlu nasipa i u vodi kanala u vremenu kako se navodi u optužnici i da je još deset minuta stajao u zoni gde je 3. aprila 2016. godine pronađeno telo njegove supruge, a da nije bio mokar i da na njemu nisu ostali tragovi krvi i blata i da ti tragovi nisu bili primećeni od strane njegove ćerke Jane Marjanović."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>