Region

Svet

Region

Radoš Bajić: Gromoglasan aplauz za ozdravljenje Bate Živojinovića

Radoš Bajić i njegova ćerka Jelena Bajić Jočić, rediteljka filma "Led" žale što legendarni glumac neće biti na premijeri u Sava centru, te naglašavaju da je Bata Živojinović odigrao maestralnu ulogu deda Životija u Jeleninom debitantskom ostvarenju koje će premijerno biti prikazano u Sava centru 10. oktobra.

Radoš Bajić: Gromoglasan aplauz za ozdravljenje Bate Živojinovića



Legendarni glumac je pre tri meseca doživeo moždani udar i od tada je na bolničkom lečenju pa se neće pokloniti publici, ali njemu će sigurno biti namenjen poseban pozdrav.

"U Sava centru će se prolomiti gromoglasan aplauz u prepunoj sali s našim željama za ozdravljenje najvećeg srpskog glumca Bate Živojinovića", ponosno je najavio Radoš, scenarista ćerkinog filma, na novinarskoj projekciji održanoj u bioskopu Tuckwood.



Radoševa ćerka Jelena o čuvenom glumcu ima samo reči hvale. "Žao mi je što Bata danas nije s nama i što nije u prilici da pogleda film. Znam da bi bio ponosan i na sebe i na mene jer sam napravila jednu lepu bajku, a on jednu čarobnu ulogu", izjavila je tužno mlada rediteljka.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>