Region

Svet

Region

Sutra se u celom svetu obeležava 50 godina Bonda 007 (Video+Foto)

Albert R. Brokoli i Heri Salcman su adaptirali knjigu Iana Fleminga i uveli Doktora Noa na veliko platno 1962. godine. 007 je najduža filmska franšiza u istoriji sa 23 snimljena filma.

Sutra se u celom svetu obeležava 50 godina Bonda 007 (Video+Foto)



Najnovija avantura ovog agenta se zove SKYFALL i pojaviće se 26. oktobra u Engleskoj i 9. novembra u Americi.

U cilju proslave ovog jubileja, distributerska kuća Tuck vas nagrađuje. Posetite Facebook stranicu facebook.com/TuckVisionSerbia, učestvujte u nagradnom konkursu i pripremite se za film koji će obeležiti ovu jesen!



U našim bioskopima film “Skyfall” će biti prikazivan od 01.novembra, a premijerno će biti prikazan u okviru filmske revije Cinemania, 31. oktobra.

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.



U Americi će biti organizovani različiti događaji za obeležavanje Svetskog dana Džejmsa Bonda, uključujući retrospektivu filmova u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku i veče posvećeno muzici iz Bondovih filmova u Akademiji filmske umetnosti i nauke u Los Anđelesu.

U ostalim zemljama širom sveta takođe su planirani posebni događaji. U Velikoj Britaniji održaće se aukcija Džejms Bond memorabilije, čiji je prihod namenjen UNICEF-u i drugim humanitarnim organizacijama. U Belgiji i Južnoj Africi, radnici će ovaj dan obeležiti oblačenjem haljina i odela u stilu Džejmsa Bonda, u okviru „Ležernog petka“. Osim toga, dokumentarni film „Sve ili ništa: neispričana priča o 007“ biće pušten u Australiji, Belgiji, Francuskoj, Holandiji, Indiji, Japanu, Letoniji, Meksiku i Rusiji.

Radio stanice širom sveta će tog dana puštati Bond teme.

Autor: Sokol Vuk
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>