Region

Svet

Nina Badrić: Beogradska Arena je za mene veliki izazov! (Foto)

Press konferencija povodom velikog beogradskog koncerta Nine Badrić održana je danas u prostorijama "Kombank Arene".

Nina Badrić: Beogradska Arena je za mene veliki izazov! (Foto)



Vidno raspoložena Nina nije krila uzbuđenje povodom gostovanja u srpskoj prestonici i otkrila kako je Arena za nju pravi izazov, te da ju je prvi put imala priliku videti. "Svaki prostor i koncert je novi izazov. Arena je veliki zalogaj. Neće me uplašiti 12.000 ljudi. Brine me jedino što je Arena velika, a ja volim bliskost sa svojom publikom. Sigurna sam da će postojati neka pesma u kojoj ćemo se naći", bila je iskrena Nina.



Pevačica je takođe najavila da koncert neće biti spektakularan, te da će svako ko voli njenu muziku istinski uživati. Svoju dvadeset godina dugu karijeru ujediniće u koncert pred beogradskom publikom, ističući da još uvek rade na repertoaru koji će biti šarolik - od starih do najnovijih hitova.

"Odabraćemo pesme koje publika voli, ali svakako da ću otpevati par meni posebno dragih, kao što je "Poljubi me" koju je pisala Aleksandra Kovač", izjavila je Nina.



Nina nije htela da otkrije goste iznenađenja, ali je jasno stavila do znanja da će biti par gostiju iz regiona za koje je sigurna da ih publika voli. Na molbu prisutnih novinara, opevala je deo svog velikog hita "Čarobno jutro", nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.



U veseloj atmosferi, prisutnima se obratio i direktor produkcijske kuće "Music Star" Raka Marić, pozvavši sve zainteresovane na ovaj muzički spektakl, naglasivši da su cene ulaznica prilagođene svima i da se mogu naći u prodaji po pristupačnim cenama od 1.200 i 2.200 dinara.



Da podsetimo, koncert Nine Badrić održaće se 26.10. u beogradskoj "Kombank Areni", gde će biti predstavljen i Ninin novi spot za numeru sa poslednjeg albuma "Sanjam da smo skupa mi", čija premijera se očekuje ovog vikenda.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>